ثبت شعبه شرکت

ثبت شعبه شرکت در سریع‌ترین زمان و با نازل‌ترین قیمت! وکلای ثبت فرهنگ در تمام مراحل ثبت شعبه شرکت کنار شما هستند.

ثبت شعبه شرکت: موسسه ثبت فرهنگ با ارائه خدمات ثبت شعبه شرکت در مدت زمان فوری تنها در 7 روز، راهکاری سریع و کار آمد برای کار آفرینان و کسب و کارها فراهم کرده است. این موسسه با استفاده از تجربه و دانش کارشناسان مجرب خود، تمامی مراحل ثبت شعبه را به صورت دقیق و قانونی انجام می‌دهد. از تهیه مدارک لازم گرفته تا پیگیری‌های اداری، ثبت فرهنگ با هدف تسهیل فرآیند و کاهش زمان انتظار، به مشتریان خود خدماتی مطمئن و سریع ارائه می‌کند. با اعتماد به این موسسه، می‌توانید به راحتی شعبه جدید خود را راه‌اندازی کرده و به توسعه کسب و کار خود بپردازید.

آنچه در این مطلب می‌خوانید

قوانین ثبت شعبه شرکت

بر اساس قانون، شعبات شرکت‌ها باید به صورت قانونی به ثبت برسند در غیر این صورت ماهیت قانونی نخواهند داشت. برای اینکه بتوان شعبه شرکت را به ثبت رساند باید اجازه آن از قبل در اساسنامه شرکت اصلی وجود داشته باشد. در صورتی که این اجازه در اساسنامه شرکت مادر ثبت شده باشد، شما می‌توانید به هر تعدادی که نیاز است ثبت شعبه شرکت انجام دهید.

قوانین ثبت شعبه شرکت

مطلب پیشنهادی: ثبت شرکت

مراحل ثبت شعبه شرکت

برای اینکه شعبه را به ثبت برسانید نیاز به سپری کردن یک سری مراحل و پروسه‌ها داریم که در این قسمت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

  • اول از همه باید این موضوع را بدانید که به دو صورت می‌توان ثبت شعبه شرکت را انجام داد. در اولین حالت در زمان تاسیس شرکت برای ثبت شعبه آن نیز اقدام می‌کنید. در این شرایط، شروع به کار هر دو شعبه به صورت همزمان خواهد بود و همچنین درج آگهی تاسیس برای هر دو شعبه نیز همزمان انجام خواهد شد.
  • در حالت بعدی شما بعد از گذشت مدت زمانی از تاسیس شرکت، به دلایل مختلفی تصمیم می‌گیرید که برای آن شعبه نیز تاسیس کنید. در این حالت نیز باید آگهی تاسیس را در روزنامه مربوطه درج کنید. در حالت دوم شما باید مطمئن باشید که با تاسیس این شعبه به سود و منفعت مالی خواهید رسید. این نکته را به یاد داشته باشید که ثبت شعبه برای شرکت‌های مختلف به منزله ایجاد تغییرات شرکت است. از آنجایی که هر نوع تغییراتی در شرکت باید در روزنامه منتشر شود، برای این تغییر نیز باید آگهی در روزنامه منتشر کرد.

به صورت کلی پیشنهاد ما به شما این است که در زمان ثبت شرکت، برای ثبت شعبه آن اقدام کنید تا این فرآیند راحت‌تر و با سرعت بیشتری انجام شود. اما اگر در ابتدا برنامه‌ای برای توسعه و گسترش ندارید، قاعدتا برای ثبت شعبات شرکت اقدام نخواهید کرد.

مراحل ثبت شعبه شرکت

مطلب پیشنهادی: ثبت شرکت سهامی خاص

مدارک ثبت شعبه شرکت

واضح است که برای ثبت شعبه شرکت به ارائه اسناد و مدارک مختلفی نیاز است. در صورتی که در زمان ثبت شرکت در جهت ثبت شعبه‌ آن اقدام کرده باشید، کافیست فقط یک بار این مدارک را گردآوری کنید. در غیر این صورت باید دوباره در زمان ثبت شرکت داخلی یا همان شعبه اقدام به جمع‌آوری مدارک مورد نیاز بکنید. در ادامه این مدارک را برای شما لیست کرده‌ایم تا در صورت نیاز در کمترین زمان ممکن آن‌ها را تهیه کنید.

  • ارائه اسناد و مدارک شناسایی هیئت مدیره و شرکا شعبه مادر و شعبه شرکت
  • ارائه و تکمیل صورتجلسه مربوط به ثبت شرکت
  • انتشار آگهی در روزنامه رسمی
  • تاییدیه از کارشناسان اداره ثبت
  • ارائه اوراق و مدارک هویتی شرکت از قبیل اساسنامه، شرکت‌نامه به همراه آخرین تغییرات ثبت شده شرکت
  • ارائه‌ی مجوزهای مورد نیاز در صورت نیاز به مجوز

مدارک ثبت شعبه شرکت

ثبت شعبه شرکت سهامی خاص

ثبت شعبه شرکت سهامی خاص شامل مراحل زیر است:

  1. تهیه مدارک لازم:

    • مدارک شناسایی مدیران و سهامداران
    • اساسنامه شرکت مادر
    • صورتجلسه هیئت مدیره مبنی بر تصمیم به تأسیس شعبه
  2. تنظیم درخواست ثبت:

    • تهیه فرم درخواست ثبت شعبه که شامل اطلاعات مربوط به شعبه، آدرس و نوع فعالیت آن است.
  3. ثبت در اداره ثبت شرکتها:

    • ارسال مدارک و فرم درخواست به اداره ثبت شرکتها و پرداخت هزینه‌های مربوطه.
  4. اخذ شناسه ملی و کد اقتصادی:

    • پس از تأیید ثبت، شعبه شناسه ملی و کد اقتصادی دریافت می‌کند.
  5. ثبت در سیستم مالیاتی:

    • شعبه باید در اداره مالیات ثبت شود و اقدام به دریافت کد مالیاتی نماید.
  6. فعالیت‌های جانبی:

    • در صورت نیاز، ثبت شعبه در سایر نهادها و سازمان‌ها مانند بیمه و تأمین اجتماعی نیز الزامی است.

با رعایت این مراحل، شما می‌توانید شعبه شرکت سهامی خاص خود را به‌طور قانونی ثبت کنید.

ثبت شعبه شرکت سهامی خاص

ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران

ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران یکی از دغدغه‌های مهم و در عین حال کار آمد برای افراد زیادی است. به همین دلیل قصد داریم که در ادامه این مطلب به موضوع ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران بپردازیم. به صورت کلی در همه دنیا شرکت‌ها می‌توانند دارای شعبات مختلفی باشند، اگر این شعبه در کشور دیگری به ثبت برسد به آن شعبه خارجی شرکت گفته می‌شود. در ایران نیز می‌توان برای شرکت‌های خارجی شعبه تاسیس کرد، البته واضح است که این ثبت شعبه نیازمند داشتن شرایط و الزامات قانونی است.

ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران

شرایط ثبت شعبه شرکت خارجی

به صورت کلی مطابق با قوانین ایران شرکت خارجی شرکتی است که خارج از مرزهای ایران تاسیس شده باشد. حالا با توجه به شرایط و قوانین این شرکت‌ها می‌توانند داخل ایران شعبه یا نمایندگی داشته باشند و با استفاده از این نمایندگی و شعبه در ایران مشغول به فعالیت شوند. واضح است که این نمایندگی‌ها و یا شعبات باید قوانین کشور از جمله قوانین اساسی و همچنین قوانین تجاری را قبول پذیرفته باشند. یکی از مهم‌ترین شرایطی که این شعبات شرکت‌های خارجی در ایران باید دارا باشند این است که کشور آن شرکت خارجی نیز باید اجازه ثبت شرکت و شعبات شرکت‌های ایرانی را داخل آن کشور بدهد در غیر این صورت این شعبات و یا شرکت‌ها نمی‌توانند در ایران به ثبت قانونی برسند.

برای اینکه بتوان شعبه شرکت خارجی در ایران به ثبت رسانید باید در اقدامات اولیه مکان شعبه، مدیر شعبه و یا فردی که دارای حق امضا در شعبه باشد را مشخص کنید. در صورتی که تمامی این شرایط به درستی و به صورت قانونی انجام شود و مشکلی در ثبت آن وجود نداشته باشد می‌توان ثبت را به صورت قانونی انجام داد. در ادامه باید تقاضا نامه‌های مرتبط با ثبت شعبه شرکت خارجی همراه با اختیار نامه‌های مربوط به مدیر شعبه را به اداره ثبت شرکت‌ها تحویل داد.

آخرین مرحله نیز در مورد چاپ آگهی روزنامه با موضوع ثبت شعبه شرکت خارجی است. برای ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران آیین نامه و قوانین وجود دارد که باید تمامی این آیین نامه‌ها مطالعه شده و به مفاد آن عمل شود.

فعالیت‌های مجاز ثبت شعبه شرکت خارجی

همانطور که بالاتر در مورد آن صحبت کردیم شرکت خارجی باید یکسری شروط و قوانین مخصوص به این کار را بپذیرد. در مورد زمینه‌های مجاز برای فعالیت شعبات شرکت‌های خارجی می‌توان موضوعات زیادی را مطرح کرد که مهمترین این موضوعات به شرح زیر است:

  • همه فعالیت‌هایی که در ایران مجاز باشند را می‌توان از شعبه شرکت خارجی دریافت کرد. این فعالیت‌ها می‌توانند در زمینه‌های بیمه، خدمات بانکی، حمل و نقل و … باشند.
  • یکی دیگر از موضوعات مجاز برای این فعالیت‌ها تمامی خدمات مربوط به مشاغل فنی و مهندسی و انتقال اطلاعات است.
  • فعالیت‌های مرتبط با انواع روش‌های سرمایه‌گذاری‌های مجاز در ایران.
  • برقراری هماهنگی و همکاری شرکت‌های فنی مهندسی ایرانی در جهت همکاری با دیگر شرکت‌های خارجی.
  • انجام تمامی خدمات پس از فروش شرکت اصلی.
  • فعالیت‌های مربوط به افزایش صادرات در حوزه محصولات غیر نفتی.

مدارک ثبت شعبه شرکت خارجی

واضح است که برای ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران مثل تمامی فرآیندهای ثبتی نیاز به ارائه یک سری اسناد و مدارک است که در ابتدا بهتر است با این اسناد و مدارک آشنا شوید و بعد از فراهم کردن این مدارک در جهت دریافت شعبه شرکت اقدام کنید.

  • در اولین اقدام برای مدارک لازم باید به سایت جامع شرکت‌ها مراجعه کرده و کد فراگیر ملی و اطلاعاتی که مورد نیاز است را به درستی وارد نمایید.
  • از دیگه مدارک مورد نیاز برای ثبت شعبه می‌توان به آگهی تاسیس شرکت، اساسنامه شرکت و اختیار نامه نمایندگان اشاره کرد در ضمن به این موضوع توجه کنید که تمامی این مدارک باید مورد تایید سفارت ایران قرار بگیرد. همچنین واضح است که همه این مدارک باید ترجمه شده نیز باشند و نسخه ترجمه شده آن‌ها نیز باید مورد تایید قرار بگیرد. برای تایید ترجمه مدارک مورد نظر، قوه قضاییه مدارک را بررسی کرده و تایید یا عدم تایید آن را اعلام می‌کند.
  • مدرک دیگری که برای تاسیس شعب شرکت خارجی در ایران باید تهیه شود ارائه یک گزارش توجیهی است. در این گزارش باید به موارد مختلفی از جمله هدف از تاسیس شعبه، اختیارات شعبه، موضوع مورد فعالیت و مکان شعبه، نیروهای مورد نیاز شعبه، منابع مالی شعبه و … به صورت شفاف بیان شود. در واقع به صورت کلی شما در این گزارش توجیهی اعلام می‌کنید که دلیل شما برای تاسیس این شعبه از این شرکت چه موضوعی است.
  • در صورتی که مراجع مربوطه در مورد شعبه شرکت خارجی تصمیم بگیرند که باید این شعبه تعطیل و یا منحل شود مدیر شعبه موظف به اجرای این دستورات است. اگر قرار است مدیر شعبه یک فرد خارجی باشد باید عکس، یک نسخه از عکس گذرنامه فرد مورد نظر همراه با ترجمه گذرنامه نیز به اداره ثبت شرکتها ارائه شود. اظهارنامه شرکت باید در سه نسخه و به زبان فارسی باشد. همچنین باید اطلاعات هویتی شعبه شرکت از قبیل اسم شرکت، تابعیت و یا میزان سرمایه آن به صورت دقیق مشخص شود. همچنین نوع شرکت، آدرس و محل سکونت شرکت نیز از دیگر موضوعاتی است که باید به صورت دقیق و شفاف مشخص شوند.
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

16 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
رضا داوود نژاد
1 سال قبل

آیا میتوانم در هنگام تاسیس شرکت هم برای ثبت شعبه شرکت اقدام کنم؟ یا باید حتما مدت زمانی از تاسیس شرکت گذشته باشد؟

شایان گلشنی
1 سال قبل

من یک صرافی دارم که به شکل تضامنی به همراه برادرانم آن را ثبت کردم، آیا میتوانم برای آن ثبت شعبه شرکت هم انجام دهم؟

علیرضا جهانبخش
1 سال قبل

ممنون از مطلب خوبتون در رابطه با ثبت شعبه شرکت
بسیار آموزنده و مفید بود

وریا غفوری
2 سال قبل

سلام، آیا با ثبت شعبه شرکت، با همان کد اقتصادی اصلی شرکت کار میکنیم؟ یا برای هر شعبه باید کد جدید دریافت کنیم؟

کیانوش عشایری
2 سال قبل

سلام، من یک شرکت در منطقه آزاد رشت دارم، و طبیعتا فعلا معاف از مالیات هستم، خاستم بدانم که اگر یک شعبه شرکت در تهران احداث کنم، همچنان معاف از مالیات خواهم بود؟

آرمین میثاقیان
2 سال قبل

سلام، آیا با ثبت شعبه شرکت خارجی در ایران، باید به دولت ایران مالیات دهیم یا به کشور مبدا شرکت؟

فریبرز لطف پور
2 سال قبل

آیا برای ثبت شعبه شرکت مهم است کدام نوع شرکت را ثبت کرده باشیم؟

مریم عبداللهی
2 سال قبل

هزینه ثبت شعبه شرکت چقدر است؟ و به چه مقدار زمان نیاز است تا بتوانیم شعبه بزنیم؟