ثبت تغییرات شرکت با غایب: در حین ثبت تغییرات شرکت، مشکلاتی چون عدم حضور اعضا کلیدی، نقص مدارک، و پیچیدگیهای قانونی ممکن است به وجود آید. این مسائل میتوانند روند ثبت تغییرات را به تأخیر بیندازند و حتی باعث بروز مشکلات حقوقی شوند. اما موسسه ثبت فرهنگ با تجربه و تخصص خود در این زمینه، بهطور مؤثر تمامی این چالشها را شناسایی و حل میکند. این موسسه با ارائه مشاورههای حرفهای و کمک در تهیه مدارک لازم، اطمینان مییابد که فرآیند ثبت تغییرات به راحتی و بدون هیچ گونه مانعی انجام شود.
برای اینکه به صورت کامل با ثبت تغییرات شرکت با غایب آشنا شوید و بدانید برای هر تغییراتی چه فرایندها و اقداماتی را باید انجام دهید بهتر است با انواع تغییرات قابل انجام در شرکتها آشنا شوید. از مهمترین تغییرات شرکتها میتوان به تغییر اسم شرکت، تغییر آدرس شرکت، تغییر موضوع شرکت، تغییر سرمایه شرکت، ثبت شعبه شرکت، تغییر حق امضا شرکت، نقل انتقال سهام، انحلال شرکت، تغییر و اصلاح اساسنامه شرکت، تعیین یا تمدید بازرسین شرکت، تعیین یا تمدید هیئت مدیره شرکت و … اشاره کرد. شما با توجه به هر نوع تغییری که دارید باید صورت جلسهای مبنی بر آن به صورت شفاف و دقیق در مورد تغییرات تنظیم کنید و سپس آن را به اداره ثبت شرکتها ارائه کنید.
مطلب پیشنهادی: افزایش سرمایه شرکت
همانطور میدانید برای انجام هر نوع تغییراتی در شرکت باید حتماً آن را به ثبت قانونی رساند. این ثبت قانونی با استفاده از تنظیم صورتجلسه و ارائه آن به اداره ثبت شرکتها انجام میپذیرد. مراحل این ثبت تغییرات به شرح زیر است:
به صورت کلی میتوان تغییرات شرکتها را در سه دسته مختلف تقسیم بندی کرد. تغییرات شرکت میتوانند در مجمع عمومی عادی، مجمع عمومی فوق العاده و هیئت مدیره تنظیم و انجام شوند. تغییراتی که مربوط به خط مشی شرکت و تصمیمات کلی در مورد امور شرکت باشد توسط مجمع عمومی عادی انجام میشود. از دیگر تغییراتی که توسط این مجمع انجام میشود حساب سود و زیان سال مالی، رسیدگی به ترازنامه، انتخاب مدیران و بازرسی شرکت، تعیین روزنامه کثیرالانتشاری که باید آگهیها و یا اطلاعیههای شرکت در آن منتشر شود تقسیم سود شرکت بین سهامداران شرکت اما تغییراتی که در مجمع عمومی فوق العاده انجام میشود عبارتند از: تغییرات مربوط به سرمایه شرکت (کاهش یا افزایش آن)، انحلال شرکت، اصلاح ماده اساسنامه شرکت ( این تغییرات میتوانند تغییر اسم شرکت، موضوع شرکت، محل شرکت و … باشند)، تغییر مدیران و بازرسین شرکت و تغییراتی که مربوط به انحلال شرکت است در این مجمع انجام میشود.
اما وظایف مجمع هیئت مدیره برای تغییرات شرکت مربوط به تصمیمگیری در مورد قراردادها و معاملات شرکت، تغییر یا تعیین سمتهای مختلف شرکت مثل رئیس، مدیر عامل و نائب رئیس است، همچنین انتخاب مدیران بخشهای داخلی شرکت و تصمیم در مورد درآمدها و بدهیهای شرکت است.
برای اینکه بتوان ثبت تغییرات شرکت با غائب را به صورت قانونی و رسمی انجام داد در ابتدا باید یک صورتجلسه متناسب با نوع تغییر در مجمع مورد نظر تنظیم شود که تمامی صفحات این صورت جلسه به وسیله شرکا امضا شود.
در گام بعدی باید به سامانه اداره ثبت شرکتها به آدرس https://sherkat.ssaa.ir مراجعه شود و مدارک مورد نیاز همراه با اطلاعات مورد نیاز در سامانه ذکر شود.
در مرحله بعدی باید مدارک مورد نیاز این تغییرات به صورت فیزیکی و با استفاده از باجههای پستی به اداره ثبت شرکتها ارسال شود.
مرحله بعدی مربوط به پرداخت هزینههای مربوط به تغییرات شرکت است.
در گام بعدی هم باید هزینه روزنامه رسمی پرداخت شده و آگهی این تغییرات منتشر شود.
مطلب پیشنهادی: ورود و خروج اعضا در شرکت
در این قسمت قصد داریم که به صورت گام به گام مراحل ثبت تغییرات شرکت با غایب را برای شما بازگو کنیم.
حتماً میدانید که برای انجام هر اقدام ثبتی باید مدارکی متناسب با آن اقدام به اداره ثبت شرکتها ارائه کنید. از جمله مهمترین مدارک مورد نیاز برای ثبت تغییرات شرکت با غایب میتوان به:
مطلب پیشنهادی: هزینه ثبت تغییرات شرکت
در این مطلب تلاش کردیم تا همه اطلاعات مورد نیاز شما در مورد ثبت تغییرات شرکت در انواع مختلف از جمله ثبت تغییرات شرکت با غایب را بررسی کنیم. به این موضوع توجه کنید که ثبت تغییرات شرکت با غایب و اصولا فرآیندهای ثبتی دارای پیچیدگیها و تبصرههای زیادی است که برای انجام آنها باید به صورت کامل به این موضوع اشراف داشته باشید. برای انجام این فرآیندها میتوانید از شرکتهای خدمات ثبتی با سابقه و با تجربه مثل ثبت شرکت فرهنگ کمک بگیرید. همچنین میتوانید از انواع مشاورههای خدمات ثبتی کارشناسان مجموعه ما نیز در همه حوزههای ثبتی استفاده کنید.
آدرس:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، خیابان شهید بهشتی، رو به روی مترو قدوسی، پلاک ۳۲، طبقه سوم ، واحد غربی
تلفن:
02188472277
طراحی سایت و خدمات سئو توسط آرمین سیلاطانی
سلام یه شرکت سهامی خاص داریم میخواهیم نثل انتقال سهام بدیم یعنی یکی از اعضا راخارج کنیم ولی دست رسی نداریم واصلا حاضر نیست ایا میشه بدون حضورش قانونی بقیه اعضا وی را خارج کنند ویک درصد سهامش بدیم به کس دیگری ممنون
سلام و درود.
در هیچ صورت شما نمیتونید سهم هیچ یک از اعضا رو بدون حضور خود شخص جابجا کنید فقط در صورت دارا بودن شرایط کافی برای آگهی دعوت،میتونید سمت اعضا رو تغییر دهید و یا با رعایت اصول لازم یعنی آگهی دعوت و آگهی حق تقدم در شرکتهای سهامی خاص اقدام به افزایش سرمایه بین اعضای مدنظر نمایید.
بسیار مطلب خوبی بود ممنون
سلام و درود.
ممنون از نظر مثبتتون و زمانیکه برای مطالعه مقاله گذاشتید.