دریافت جواز تاسیس: موسسه ثبت فرهنگ با بهرهگیری از تیمی متخصص و مجرب، خدمات بینظیر و کاملی را برای دریافت جواز کسب به شما ارائه میدهد. ما با دقت و سرعت، تمامی مراحل اداری و قانونی را پیگیری میکنیم تا شما بدون هیچ دغدغهای بتوانید کسبوکار خود را آغاز کنید. از تهیه مدارک مورد نیاز تا اخذ مجوزهای لازم، همه چیز را به ما بسپارید و بر رشد و توسعه تجارت خود تمرکز کنید. انتخاب موسسه ثبت فرهنگ، یعنی انتخاب اطمینان، سرعت و کیفیت.
مدت زمان دریافت جواز تاسیس، بر اساس سازمان و مرجع صادر کننده جواز متغییر است. مدت زمانی که جهت دریافت مجوز تاسیس از وزارت صنعت و معدن و تجارت طول میکشد برابر با 2 الی 21 روز میباشد. اما این زمان برای دریافت مجوز از وزارت جهاد کشاورزی متفاوت است و بین 15 روز تا 1 ماه به طول میانجامد. همین زمان برای گرفتن مجوز از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری برابر با 1 الی 2 ماه میباشد.
دریافت جواز تاسیس برای اشخاص حقیقی با اشخاص حقوقی کمی متفاوت است. مدارک مورد نیاز جهت اخذ جواز تاسیس برای هر یک را به صورت جداگانه در زیر بیان کردهایم:
مطلب پیشنهادی: نحوه دریافت جواز تاسیس
بسیاری همیشه در ذهن خود این سوال را دارند که هزینه دریافت جواز تاسیس به چه صورت است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، هزینه جواز بنابر نوع طرح، مرجع صادر کننده و زمان صرف شده متفاوت خواهد بود. جهت دریافت جواز علاوه بر هزینه جواز، هزینه حق الزحمه دریافتی برای اخذ جواز تاسیس نیز وجود دارد که آن هم بسته به عوامل بالا بازهم متفاوت خواهد بود. برای اطلاعات دقیق در این صورت خصوص میتوانید با ما تماس بگیرید.
جواز تاسیس صنایع به مجوزی گفته میشود که فرد حقیقی و یا حقوقی جهت انجام یک فعالیت تولیدی و یا اقتصادی آن را دریافت مینماید. در این جواز شما به عنوان شخص میتوانید در شهرکهای صنعتی که در جواز ذکر شده است کار خود را شروع کنید و دست به تولید بزنید. جواز صنایع باید متناسب به نوع محصول های شما از ارگان های مختلف مانند وزارت صنعت معدن تجارت، وزارت جهاد کشاورزی و یا سایر ارگانها اخذ شود. به همین دلیل باید جهت دریافت محصول شما کاملاً مشخص باشد.
در صورتی که طرح اجرایی برای یک شرکت خاص باشد، جواز تاسیس حقوقی و به نام شرکت و یا موسسه را دریافت خواهید کرد. در غیر این صورت اگر فرد باشد به نام شخص تقاضا کننده، جواز تاسیس صادر می شود.
در پاسخ باید گفت جواز تاسیس از تاریخ صدور، یک سال اعتبار دارد. پس از یک سال جهت تمدید آن باید اقدام نمایید. مدت تمدید در سال بعد، بستگی به نظر کارشناسان و پیشرفت کار شما دارد.
اگر برای تمدید، پس از یک سال اقدام نکنید، جواز تاسیس شما خود به خود باطل میشود و ادامه کار بدون جواز، تخلف است.
جهت دریافت هر یک از جوازهای تاسیس حقوقی و حقیقی می توانید از موسسه ثبت فرهنگ کمک بگیرید. جهت دریافت پاسخ سوالات خود می توانید با ما در تماس باشید.
آدرس:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، خیابان شهید بهشتی، رو به روی مترو قدوسی، پلاک ۳۲، طبقه سوم ، واحد غربی
تلفن:
02188472277
طراحی سایت و خدمات سئو توسط آرمین سیلاطانی
آیا برای تمامی کسب و کارها میبایست برای دریافت جواز تاسیس اقدام کرده باشیم؟
سلام و درود.
جواز تاسیس فقط در مورد شرکتهایی صدق میکند که در موضوع تولید یک محصول مشغول به کار هستند و اصطلاحاٌ جواز تاسیس برای احداث یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی مربوطه گرفته میشود.بعنوان مثال برای فرد یا شرکتی که در فروش پوشاک مشغول به فعالیت است دریافت جواز تاسیس امکان ندارد و کمکی هم به فعالیت شخص نمیکند.
آیا حتما اعضای هیئت مدیره شرکت باید برای دریافت جواز تاسیس شرکت اقدام کنند؟
سلام و درود.
در صورتی که تصمیم به تولید یک محصول توسط شرکت داشته باشید مسلماٌ باید از وزارت صمت مجوز فعالیت دریافت شود و مجوزی که از طرف صمت با توجه به نوع فعالیت و انتخاب شهرک صنعتی مناسب به نام شرکت صادر میشود،جواز تاسیس میباشد.
دریافت جواز تاسیس در چند روز کاری انجام پذیر است؟
سلام و درود.
در صورتی که مدارک موردنیاز کامل باشد حدود 20 الی 30 روز کاری زمان میبرد.
سلام، آیا برای دریافت جواز تاسیس حتما باید کد اقتصادی داشت؟
سلام و درود.
با توجه به قوانین روز مرجع صدور جواز تأسیس(وزارت صنعت و معدن و تجارت) برای دریافت جواز تأسیس حقیقی و حقوقی لزومی به داشتن کد اقتصادی نیست که البته در طی این مدت،قوانین این مرجع دستخوش تغییرات زیادی است ولی تا به امروز این قانون،حتمی نشده.
این موضوع رو باید بدونید که برای دریافت جواز تأسیس حقوقی میبایست در موضوع فعالیت شرکت،کلمه تولید و بسته بندی محصول مربوطه ذکر شده باشه در غیر از اینصورت صدور جواز تأسیس در اکثر استانها با اخطار مواجه میشود.
سلام، برای جواز تاسیس یک شرکت تولیدی مواد غذایی چه مراحلی را باید طی کنم؟
سلام و درود.
برای اخذ جواز تأسیس در هر استان و تولید و بسته بندی هر نوع محصول میبایست از طریق وزارت صنایع و معادن استان مورد نظر با توجه به دارا بودن ظرفیت خالی شهرک صنعتی مورد درخواست،اقدام نمائید که در رابطه با این موضوع در مرحله اول میبایست از طریق سایت بهین یاب تمامی موارد و مدارک مورنیاز بارگذاری شده و در این مرحله دقیقاً کالای مورد نیاز با توجه به کد آیتیک مشخص شده در سامانه صنعت و معدن انتخاب شده و بعد از تأیید سیستمی وزارت صنعت و معدن با مراجعه حضوری شخص یا وکیل مشخص شده اقدام به پیگیری و اخذ جواز تأسیس نمایید.
سلام، من سال گدشته برای دریافت جواز تاسیس شخصی اقدام کردم، آیا می توانم جواز تاسیس را به شرکتی تبدیل کنم؟
سلام و درود.
همانطور که مطلع هستید مدت اعتبار جواز تاسیس از تاریخ صدور جواز به مدت یکسال میباشد که بعد از این تاریخ،میبایست از ابتدا اقدام به دریافت جواز تاسیس نمایید و باتوجه به ظرفیت خالی شهرک صنعتی مورد نظر و نوع فعالیت تولیدی شما و ظرفیتی که مورد درخواست شما باشد از نظر متراژ و نیروی کار و …،جواز جدید صادر شود.
مدنظر داشته باشید که جواز تأسیس قابلیت انتقال به غیر را ندارد و برای این امر باید جواز تأسیس جداگانه درخواست و پیگیری نمایید.
سلام من یک شرکت طراحی سایت و خدمات دیجیتال مارکتینگ دارم، منتها بنا به دلایلی شرکتم را ثبت نکردم، به تازگی از من شکایت شده است، و به اولین موردی که اخطار دادند جواز کسب است، آیا می توانم یک جواز کسب شخصی بگیرم به طوری که مالیات زیادی پرداخت نکنم؟
سلام و درود.
در صورت واجد شرایط بودن برای اخذ جواز کسب و ارائه تمامی مدارک مورد نیاز در این زمینه شما میتونید یک جواز شخصی دریافت نمایید و بسته به نوع فعالیتتون و مالیات بر اساس علی الرأس در بحث مالیات شخصی،نرخ مالیات شما محاسبه میشود.
شما میتونید برای نوع کسب و کاری که دارید یک شرکت به ثبت برسونید و بصورت قانونی فعالیت خودتون رو ارائه بدید.
لازم به ذکر هست که محاسبه نرخ مالیات برای شرکتها و اشخاص حقیقی متفاوت هستش و طبیعتاً شما در قالب شرکت میتونید مالیات کمتری رو پرداخت کنید.
سلام، برای اخذ جواز تاسیس نانوایی از کجا باید اقدام کنم؟
سلام و درود.
شغل نانوایی جزو مشاغل فنی و تخصصی است و طبق قوانین مرتبط در رابطه با این موضوع،صدور پروانه کسب برای مشاغل تخصصی میبایست از مراجع ذیربط باشد.
بنابراین جهت اخذ پروانه کسب نانوایی،شخص متقاضی میبایست آموزشها و مهارتهای موازی با نوع کسب و کارش رو در مراکز اعلامی اتحادیه نانوایی که به تأیید سازمان صنعت و معدن و تجارت برای اخذ مهارتهای لازم رسیده،گرفته و با داشتن مدرک نهایی و مابقی مدارک و دستورالعملهای مورد نیاز از اتحادیه نانوایان اقدام به اخذ جواز یا پروانه کسب کند.