ثبت استارتاپ: موسسه ثبت فرهنگ با ارائه خدمات فوری ثبت استارتاپ را در تنها ۴ روز فراهم میکند. این خدمات شامل راهنماییهای تخصصی در زمینه انتخاب نام، تهیه مدارک لازم و انجام کلیه مراحل اداری به صورت سریع و کار آمد است. با تیم حرفهای و مجرب موسسه ثبت فرهنگ، شما میتوانید با خیالی آسوده و در کمترین زمان ممکن، استارتاپ خود را به ثبت برسانید و به دنیای کسب و کار وارد شوید. این سرعت و دقت در خدمات، به کار آفرینان این امکان را میدهد که تمرکز بیشتری بر روی رشد و توسعه ایدههای خود داشته باشند.
شرکتهای استارتاپی در مقایسه با کسب و کارهای سنتی تفاوتهایی دارند. از جمله این تفاوتها میتوان به رعایت بعضی از قوانین و مقررات تجارت الکترونیک و مشابه آن اشاره کرد. در ادامه بعضی از مهمترین این قوانین را با هم بررسی میکنیم.
مطلب پیشنهادی: شرایط ثبت شرکت
برای اینکه استارتاپ یک شخصیت قانونی و حقوقی بگیرد باید آن را به ثبت رساند. همچنین از آنجایی که اغلب استارتاپها دارای یک ایده و طرح نو هستند بهتر است قبل از کپی شدن طرح، به ثبت برسد تا از سو استفاده از آن جلوگیری شود.
سوالی که ممکن است برای شما در این حوزه پیش بیاید این است که چطور و با چه عنوانی میتوان استارتاپها را به ثبت قانونی رساند. به لحاظ قانونی ثبت استارتاپ را باید در قالب یکی از 7 شرکت قابل ثبت در ایران به ثبت رساند. اکثر استارتاپها در دو دسته شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای با مسئولیت محدود جای میگیرند. روال ثبت این استارتاپها به همان شکل شرکتهای سهامی خاص و شرکتهای با مسئولیت محدود است.
بعد از اینکه در مورد لزوم ثبت استارتاپها با هم صحبت کردیم باید این موضوع را به شما یادآوری کنیم که برای ثبت کردن این استارتاپها باید یک سری مراحل و فرآیندها را طی کنید که در ادامه آنها را برای شما لیست کردهایم.
مطلب پیشنهادی: هزینه ثبت شرکت با مسئولیت محدود
برای ثبت استارتاپ باید یکی از 7 نوع شرکت را انتخاب کنید که معمولاً سهامی خاص یا شرکتهای با مسئولیت محدود انتخاب میشوند به همین دلیل در ادامه فقط مدارک مربوط به این دو شرکت را با هم بررسی میکنیم.
مطلب پیشنهادی: ثبت شرکت سهامی خاص
در بالا این موضوع که ثبت استارتاپ را میتوان در قالب شرکتهای مختلف در ایران به ثبت رساند با هم صحبت کردیم. همانطور که میدانید در ایران 7 نوع شرکت سهامی خاص و شرکت سهامی عام، شرکت با مسئولیت محدود، شرکت تضامنی، شرکت تعاونی، شرکت مختلط سهامی، شرکت مختلط غیر سهامی و شرکت نسبی را میتوان به ثبت رسانید. حالا شما با توجه به نوع ثبت استارتاپ خودتان باید یکی از 7 نوع ثبت شرکت تجاری را انتخاب کنید در اکثر موارد شرکت سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود برای استارتاپها به ثبت رسیدهاند.
برای ثبت شرکت استارتاپی در قالب شرکت سهامی خاص نیاز به حداقل 3 نفر اعضا و 2 بازرس وجود دارد. همچنین حداقل باید 35 درصد از سرمایه اولیه شرکت نقدا پرداخت شود و نیاز به حداقل سرمایه اولیه 100 هزار تومان است. و برای ثبت شرکت استارتاپی در قالب شرکت با مسئولیت محدود به حداقل 2 نفر اعضا و حداقل سرمایه اولیه 100 هزار تومان نیاز است.
ثبت شرکت استارتاپ ویژگیها و مزایای بسیار زیادی دارد که در ادامه آنها را بررسی میکنیم. همانطور که در بالا نیز به آن اشاره کردیم اکثریت شرکتهای استارتاپی ایده و طرح نویی دارند که در صورت ثبت نکردن آن، امکان سو استفاده و کپی آن وجود دارد که در صورت ثبت قانونی، این اتفاق نخواهد افتاد.
مزیت دیگری که ثبت شرکت استارتاپی دارد، فعالیت رسمی و قانونی آن است. زمانی که استارتاپ شما قانونی و رسمی باشد اعتبار بیشتری برای فعالیت و انجام معاملات مختلف در آن دارید. ایجاد اعتماد و اطمینان برای جلب سرمایه گذار نیز یکی دیگر از مزیتهای خوب ثبت استارتاپ است. استارتاپها اصولا دارای یک پتانسیل رشد بزرگ هستند اما برای این رشد نیاز به یک سرمایه گذار و یا تزریق پول زیاد دارد. همچنین میتوان از سازمانها و ارگانهای مختلف تسهیلات و وامهای متنوعی گرفت که لازمه دریافت این تسهیلات و یا جذب سرمایهگذار، اعتمادسازی و توجیه کردن آنها در مورد به نتیجه رسیدن استارتاپ است.
یکی از راههای اعتماد سازی نیز به ثبت رساندن استارتاپ میباشد. همچنین با به ثبت رساندن استارتاپ میتوان یک حساب بانکی مستقل برای کسب و کار خود ایجاد کنید. شرکت در مناقصات و مزایدهها از دیگر ویژگیهای خوب و مزایای ثبت استارتاپ است. شرکت در مناقصات و مزایدهها به عنوان یک شخصیت حقوقی میتواند سود آوری خوبی برای کسب و کار شما داشته باشد.
یکی دیگر از اتفاقاتی که ممکن است بعد از ثبت استارتاپ رخ بدهد، انحلال شرکت استارتاپی است. در ادامه بعضی از دلایل انحلال استارتاپها را بررسی می کنیم.
نکته: اگر استارتاپ ثبت شده در قالب شرکت سهامی باشد باید مجمع عمومی فوق العاده برای انحلال آن تصمیم بگیرد.
این موضوع را به خاطر داشته باشید که هر کشوری قوانین مخصوص به خود را دارد. مثلاً در ایران هر نوع فعالیت در زمینه شرط بندی، قمار و … ممنوع بوده و نه تنها هیچ شرکتی نمیتواند به صورت رسمی در این زمینهها فعالیت کند بلکه فعالیت در این زمینهها مجازات و عواقب کیفری به دنبال خواهد داشت.
نکته1: هر استارتاپی لزوماً شرکت نیست بلکه میتوان استارتاپها را در قالب شرکت به ثبت رساند.
نکته2: از آنجایی که در شرکتهای استارتاپی که در قالب شرکت سهامی هستند باید در مورد انتخاب شریک حساسیت به خرج دهند. زیرا در این نوع شرکتها مسئولیت و حق رای سهامداران با توجه به میزان سرمایهشان خواهد بود. در صورتی که شخص مناسبی را به عنوان سهامدار انتخاب نکنید در آینده با مشکلات زیادی رو به رو خواهید شد.
از نظر لغوی استارتاپ را کسب و کار نوپا تعریف میکنند. اما معمولاً اکثریت افراد استارتاپها را کسب و کارهای نوپا در حوزه تکنولوژی و با ایدههای جدید میدانند. در واقع از نظر افراد شروع کسب و کارهای تکراری که از قبل وجود داشتهاند مثل راهاندازی یک مغازه یا یک آنلاین شاپ نمیتواند یک استارتاپ باشد.
در این مطلب قصد داشتیم تا صفر تا صد فرآیند ثبت شرکت استارتاپ را با هم بررسی کنیم. ثبت استارتاپ فواید و ویژگیهای بسیار زیادی دارد که هر کدام را به تشریح بررسی کردیم. در صورتی که برای ثبت استارتاپ دچار مشکل و چالش هستید بهتر است از یک موسسه و مجموعه با سابقه و معتبر در زمینه ثبت شرکت و استارتاپ استفاده کنید. در این صورت با خیال راحت میتوانید این فرآیند را انجام دهید. حتی اگر در انجام این پروسه نیاز به مشاوره و کمک نیز داشتید میتوانید از مشاوره کارشناسان و متخصصین ثبت فرهنگ نیز استفاده کنید.
آدرس:
تهران، خیابان دکتر شریعتی، خیابان شهید بهشتی، رو به روی مترو قدوسی، پلاک ۳۲، طبقه سوم ، واحد غربی
تلفن:
02188472277
طراحی سایت و خدمات سئو توسط آرمین سیلاطانی
برای ثبت استارتاپ کدام نوع شرکت سهامی بهتر است؟ عام یا خاص؟
سلام، لطفا با مشاورین ما در تماس باشید
02188472277
سلام، آیا برای ثبت استارتاپ باید از اداره ثبت شرکتها اقدام کنم؟
سلام و درود.
بله،برای ثبت شرکت با هرگونه موضوع فعالیت مانند استارتاپ،بازرگانی،تولیدی و … میبایست پس از انتخاب نوع شرکت که میتونه شرکت با مسئولیت محدود یا شرکت سهامی خاص باشه اقدامات لازم را در اداره ثبت شرکتها پیش ببرید.برای اجرای روند ثبتی میتونید با مشاوران ثبت فرهنگ در تماس باشید.
ثبت شرکت استارتاپی تفاوتی با شرکت عادی دارد
یعنی در موقع ثبت باید وارد سربرگ جدیدی شد این متن نوشته شده منظور طوری است که سربرگ تفاوت دارد
منظور من این است که شرکت استارتاپی بعد از ثبت شدن است یا در حال ثبت شدن
سلام و درود.
خیر در زمان ثبت شرکت،سربرگ یا سرتیتری بعنوان شرکت استارتاپی وجود ندارد.شما باید نوع شرکتی که میخواهید ثبت کنید رو که میتونه با مسئولیت محدود یا سهامی خاص باشه رو انتخاب کنید و در قسمت موضوع فعالیت شرکت به موضوع استارتاپی بودن فعالیتتون اشاره کنید.
آیا برای ثبت استارتاپ نیاز به جواز داریم؟
سلام و درود.
عموما استارتاپ ها در قالب شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای سهامی خاص به ثبت میرسند که برای تاسیس این نوع شرکتها نیازی به مجوز نیست.این موضوع رو مدنظر داشته باشید که برخی از موضوعات فعالیت در شرکتها مانند حمل و نقل،بورس و … نیاز به اخذ مجوز از سازمان یا ارگان مربوطه دارد که همزمان با تاسیس شرکت میبایست مجوزات لازم دریافت شود.
سلام، آیا برای ثبت استارتاپ هم محدودیت سنی وجود دارد؟
سلام و درود.
عموماً برای ثبت شرکت با هر موضوعی از جمله استارتاپ که میتونه یکی از انواع موضوع شرکتهای در حال ثبت باشه،دارا بودن حداقل سن ۱۸ سال برای اعضای هیئت مدیره شرکت ضرورت دارد و در صورتی که کمتر از این سن باشید،فقط میتوان جزو سهامداران یا شرکای شرکت باشید و هیچگونه سمتی نمیتوانید در شرکت داشته باشید.
این نکته ضروری است که برای افراد زیر ۱۸ سال میبایست پدر شخص متقاضی با عنوان ولایتاً اوراق شرکت را امضا نماید.
سلام، آیا برای ثبت شرکت استارتاپی حتما باید سرمایه اولیه داشت؟
سلام و درود.
شرکتهای استارتاپی عموماً در قالب شرکتهای با مسئولیت محدود و یا شرکتهای سهامی خاص تأسیس میشوند که در این نوع شرکتها،اعلام مبلغی به عنوان سرمایه شرکت در زمان تأسیس ضروری است و شرکتهای استارتاپی نیز از این قاعده مستثنا نیستند.
این موضوع رو نیز مدنظر داشته باشید که پس از ثبت شرکت میتوانید طبق قوانین لازم،افزایش سرمایه برای شرکت خود داشته باشید.
سلام، آیا در ثبت استارتاپ حتما باید از قبل شرکتی ثبت شده داشته باشیم و بعد آن را به استارتاپ تبدیل کنیم؟ یا در همان ابتدا میشود نسبت به ثبت آن اقدام کرد؟
سلام، لطفا با مشاورین ما در تماس باشید
02188472277
سلام، آیا میتوان برای ثبت شرکت استارتاپی وام دریافت کرد؟
سلام و درود.
این موضوع رو باید از سمت بانکها و موسسات مالی پیگیری کنید ولی بعید میدونم برای ثبت شرکت قادر به دریافت وام باشید مگر اینکه بعد از ثبت شرکت،اقدام به درخواست وام از مراجع مربوطه نمایید.